2/15/2017

CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE (OPIS)


Kao sto znate, Call of Duty je igrica koju vec nekoliko generacija igra, a da im nije dosadna. Igrica prolazi kroz nekoliko faza, drugi svetski rad, moderno doba, ali i delove gde se radnja desava u buducnosti.
Kao i sto smo navikli do sada, ActiVision nam je pripremio nesto novo po pitanju ove igrice. Naime, Call od Duty ima delove u kojima se radnja odvija u Drugom svetskom ratu, a isto tako prvi deo modernog CoD poceo je sa cetvrtim delom (modern warfare) a nastavio se dalje kroz ostale. INFINITE WARFARE je poseban jer se radnja odvija u svemiru.
Koristeći futurističku temu i sklanjajući se daleko od granica naše planete Zemlje, Call of Duty: Infinite Warfare vodi igrače u vreme kada svemirske kolonije rasprostranjene širom našeg Sunčevog sistema predstavljaju realnost. Glavne frakcije ovde su UNSF, koja zastupa interese Zemlje, i SDF, koju čini skup militarizovanih separatista čiji je cilj uništenje uticaja Zemlje. Igrači preuzimaju ulogu oficira UNSF-a, kapetana Nicka Reyesa, dok on i njegovi podređeni izvršavaju zadatke protiv SDF-a. Infinite Warfare nam prikazuje zločine SDF-a u vidu nekih bezobrazluka koje znamo iz priča dosadašnjih Call of Duty igara: jedan nemilosrdan, pametan i harizmatičan negativac ujedinjuje vojsku drugih negativaca, krade ogroman prototip oružja i obećava uspostavljanje novog poretka tako što će uništiti postojeći.Novo u Infinite Warfare jesu sporedne misije koje možete istražiti. Između misija možete istražiti interaktivnu centralu koja vam omogućava pristup prethodnim misijama, dosijeima likova i raznim poboljšanjima koje ste otkrili. Kada budete bili spremni, situaciona mapa služi za biranje nivoa za glavnu kampanju ili sporedne misije. Sporedne misije nemaju isti robustan filmski šarm kao misije glavne kampanje, ali i dalje je svaka od njih potpun nivo, sa prilikama za dobijanje novih oružja, privilegija i opreme za vaš arsenal. Jednostavno rečeno, u ovoj igri nema dosadnih misija. U jednoj ćete se možda naći u polju asteroida i koristiti svemirski otpad kao zaklon, kako bi napali i infiltrirali se u protivnički razarač. U drugoj ćete se boriti protiv odbeglih syntha u rudarskoj koloniji, na asterioidu koji ide ka Suncu. Infinite Warfare radi više od jednostavnog poigravanja sa svojim mogućnostima: ova igra se na dramatičan način razvija i istražuje kako mi interagujemo sa okruženjem.

Veza: itnetwork

Nema komentara:

Objavi komentar